کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
انتخاب کلینیک مناسب و رعایت مراقبتهای لازم میتواند به نتایج مطلوب و رضایتبخش منجر شود.
- ثبات سطحی کم نسبت به لمینت دندان (رنگپذیری و مقاومت کم به سایش)
قرار دادن و فرم دادن لایههای کامپوزیت بر روی دندانها: مواد کامپوزیت به صورت لایه به لایه بر روی دندانها قرار میگیرند و هر لایه به دقت فرم داده میشود.
پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.
بطور کلی کامپوزیت دندان به دلیل ویژگیهای زیبایی، دوام و تطابق با دندانهای طبیعی، انتخاب محبوبی در ترمیمهای دندانپزشکی مدرن است.
ابتدا متخصصان دندانپزشک ما، سلامت دندانهایتان را بررسی میکنند.
پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیتها است.
در این مقاله به بررسی جامع کامپوزیت دندان، مزایا و معایب آن و همچنین نکات مهم در انتخاب دندانپزشک مناسب خواهیم پرداخت.
هنگامی که دندانپزشک شما حفرهای در دندانهایتان تشخیص میدهد، ابتدا پوسیدگی را از دندان حذف میکند. سپس از یک ماده پرکننده برای پوشاندن یا پر کردن فضایی که مواد پوسیده شده بودند، استفاده میکند.
افرادی که ناتوان در حفظ بهداشت دهان هستند و به خوبی از دندانها و ترمیمها مراقبت نمیکنند، ممکن است به دلیل افزایش خطر عفونت لثه پس از کامپوزیت و تخریب ترمیمها، بهتر باشد از گزینههای دیگر استفاده کنند.
مواد کامپوزیتی یک سری مواد خمیری هستند و دندانپزشک یک لایه نازک از آنها را شرایط کامپوزیت دندان روی دندان بیمار قرار میدهد. همچنین این مواد طیف رنگی وسیعی دارند و از سفیدترین رنگها تا تیرهترین را شامل میشوند و هر فردی متناسب با علاقه و رنگ چهره خود میتواند از این مواد برای رفع مشکلات دندانی استفاده کند.
به طور کلی، کامپوزیت دندان یکی از روشهای کمدرد و مؤثر برای بهبود زیبایی دندانها به شمار میآید.
برندهای مختلف، طول عمر و استحکام متفاوتی نیز دارند. درنتیجه هزینه آنها متفاوت است.
ترمیم و بازسازی نواحی آسیبدیده: در صورت وجود پوسیدگی یا آسیبدیدگی در دندانها، این نواحی ترمیم و بازسازی میشوند تا دندانها برای مراحل بعدی آماده شوند.